BatteryBar Free

 

SzoftverCenter TIPP *****

Fejlesztő: Osiris Development
Licenc: freeware / ingyenes
OS: Windows Vista, XP, 7  (32/64 bit)
Méret: 1 MB
Magyarítás: tartalmazza
Szükséges összetevők: .NET Framework 2.0 (XP esetén)

A szoftver laptopunk aktuális töltöttségi állapotát mutatja a tálcára integrálódva, vagy widgetként az asztalon. A szoftver saját számítási algoritmusa révén a Windows saját mérésénél is pontosabb információval szolgál a töltöttségi állapotról, és azt is megmutatja, hány %-a használódott el az évek során az akkumulátorunknak. A töltöttségi szintet %-ban vagy időben is képes megjeleníteni, mely módok között egy egérkattintással válthatunk. Az ingyenes változat 30 napig teljes-értékűként is használható. A magyar nyelv Windows-újraindítás után magától aktivizálódik a programban, ha magyar nyelvű a rendszerünk.

A fizetős Pro verzió automatikusan váltani tud az energiasémák között, ami a rendszerünktől, a sémák beállításaitól és az aktuális erőforrás-kihasználtságtól függően jó néhány plusz percet is jelenthet az akkumulátorunknak, ha mi magunk elfeledkezünk az átváltásról. A sémák közötti különbséget grafikon segítségével elemezhetjük. Beállíthatjuk az alacsony és kritikus töltöttségre való figyelmeztetés módját és idejét is. Mellesleg több skin (felület) közül is választhatunk. 

A szoftver teljes változatát élettartam-licenccel is megvásárolhatjuk. Érdemes is ezt a lehetőséget választani, mivel a fejlesztő rendkívül kedvező árakat szabott meg.

LETÖLTÉS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése